De mooiste herfstfoto van 2020

TWENTE - Het Wereld Natuur Fonds organiseert een online fotowedstrijd voor kinderen. Het thema is ‘Herfst’. Tussen 15 en 30 oktober kunnen kinderen tot en met 17 jaar hun mooiste foto’s insturen.

Het WWF Regioteam Twente en Vechtdal daagt je uit om de natuur in te gaan om foto’s te maken van de herfst. Je kunt denken aan herfstkleuren, vruchten en zaden, regen, zonlicht en paddenstoelen. Er valt heel veel te ontdekken om te fotograferen. De inzendperiode loopt van 15 oktober tot 30 oktober 2020. Ga dus vast aan de slag of ga op zoek naar mooie fotoonderwerpen voor binnenkort.

Spelregels
De wedstrijd is alleen voor Overijsselse jeugd tot en met 17 jaar. Er mogen maximaal drie foto’s worden ingestuurd die in oktober 2020 zijn gemaakt en het onderwerp van de foto moet natuur in de herst zijn. Verder moet elke foto voorzien worden van een omschrijving van de foto, waar de foto gemaakt is en natuurlijk moeten naam en geboortedatum van de fotograaf worden vermeld. Aan deze wedstrijd zijn wel kosten verbonden. WWF Rangers betalen 2,50 euro voor deelname en niet-rangers 3,50 euro. Voor de volledige spelregels en informatie over het insturen van je foto’s ga je naar de Facebookpagina: https://www.facebook.com/wnftwentevechtdal/. Als je geen Facebook gebruikt of andere vragen hebt, stuur dan een berichtje naar: twentevechtdal@wnfregioteam.nl.

Onthulling
De jury kiest uit alle inzendingen de drie mooiste foto’s. De winnaars worden op 22 november om 11.00 uur uitgenodigd in het Natuurmuseum Holterberg. De winnende foto’s worden er feestelijk onthuld en mogen een jaar lang blijven hangen in het museum. Alle deelnemers ontvangen een certificaat van deelname. Het WWF gaat de winnende foto’s gebruiken voor bijvoorbeeld uitingen op de website of Facebook. Dit gebeurt onder vermelding van de naam van de fotograaf.

Meer berichten
 
Auto zoeker