Afbeelding

Showroom Voortman Keukens ondergaat complete metamorfose

Algemeen

RIJSSEN - De showroom van Voortman Keukens wordt op dit moment compleet verbouwd. Na de complete metamorfose van de showroom in Apeldoorn is het nu de beurt aan de showroom aan de Nijverheidsstraat.

De verbouwing zal plaatsvinden in delen zodat klanten wel gewoon nog terecht kunnen in de showroom. Het eerste deel is inmiddels helemaal leeg gehaald en hier zullen ze snel starten met de opbouw. De verwachting is dat dit gedeelte na de kerst helemaal klaar is. In het andere gedeelte van de showroom moet nog ruimte gemaakt worden voor de verbouwing. Dat betekent dus dat alle huidige keukenopstellingen weg moeten. Deze complete keukens inclusief apparatuur gaan in de uitverkoop met uitzonderlijke kortingen.

Nieuwe trends
In de compleet vernieuwde showroom zijn straks de nieuwste trends op keukengebied te bekijken. Keukenopstellingen in alle stijlen, materialen en kleuren: van landelijk modern of classic tot tijdloos design en industrieel. Alle combinaties van kleuren, materialen en apparatuur zijn mogelijk. “De nieuwe showroom voldoet aan alle wensen van nu”.

Laatste keukens
Op de website van Voortman is een overzicht te vinden van de laatste showroomkeukens. Maar u blijft ook van harte welkom om deze keukens ‘live’ in de showroom te bekijken. Voortman Keukens is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.
Bel voor meer informatie 0548 - 535 555 of kijk op de website www.voortmankeukens.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 12 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17