Afbeelding

Showroom Voortman Keukens ondergaat complete metamorfose

Algemeen

RIJSSEN - De showroom van Voortman Keukens wordt op dit moment compleet verbouwd. Na de complete metamorfose van de showroom in Apeldoorn is het nu de beurt aan de showroom aan de Nijverheidsstraat.

De verbouwing zal plaatsvinden in delen zodat klanten wel gewoon nog terecht kunnen in de showroom. Het eerste deel is inmiddels helemaal leeg gehaald en hier zullen ze snel starten met de opbouw. De verwachting is dat dit gedeelte na de kerst helemaal klaar is. In het andere gedeelte van de showroom moet nog ruimte gemaakt worden voor de verbouwing. Dat betekent dus dat alle huidige keukenopstellingen weg moeten. Deze complete keukens inclusief apparatuur gaan in de uitverkoop met uitzonderlijke kortingen.

Nieuwe trends
In de compleet vernieuwde showroom zijn straks de nieuwste trends op keukengebied te bekijken. Keukenopstellingen in alle stijlen, materialen en kleuren: van landelijk modern of classic tot tijdloos design en industrieel. Alle combinaties van kleuren, materialen en apparatuur zijn mogelijk. “De nieuwe showroom voldoet aan alle wensen van nu”.

Laatste keukens
Op de website van Voortman is een overzicht te vinden van de laatste showroomkeukens. Maar u blijft ook van harte welkom om deze keukens ‘live’ in de showroom te bekijken. Voortman Keukens is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.
Bel voor meer informatie 0548 - 535 555 of kijk op de website www.voortmankeukens.nl

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 4 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 6 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 7 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 8 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 8 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 9 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 12 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 13 uur geleden