Titel “Lid van verdienste” van Fysion voor Janny Stegink

NIJVERDAL - Tijdens de algemene ledenvergadering van Gymsport vereniging Fysion Nijverdal is Janny Stegink gehuldigd voor het feit dat ze inmiddels 35 jaar als trainster actief is bij deze vereniging.

Janny is begonnen met lesgeven in 1984, destijds nog bij GVN. Ze heeft veel verschillende lessen gegeven en was destijds één van de oprichters van de acrogym afdeling bij GVN. Onder haar bezielende leiding is deze tak van sport uitgegroeid tot een zeer grote en succesvolle afdeling binnen GVN en later bij Fysion.

Coördinator
Naast het geven van trainingen was Janny ook jaren actief als coördinator bij GVN. Het volledige reilen en zeilen op de werkvloer werd door haar in goede banen geleid. In deze hoedanigheid was zij ook altijd aanwezig tijdens bestuursvergaderingen en andere sportgerelateerde bijeenkomsten. Tot op heden is Janny nog steeds actief binnen Fysion. Momenteel vervult ze, naast dat ze nog een aantal dames gymlessen verzorgt, nog een coördinerende rol binnen de senioren afdeling van Fysion.

Toewijding
Voor deze jarenlange inzet en toewijding aan het vroegere GVN en tegenwoordig Fysion Nijverdal heeft het bestuur besloten om Janny de titel van “Lid van verdienste” van Fysion Nijverdal te geven. Tijdens de algemene leden vergadering ontving Janny uit handen van de voorzitter de bloemen en bijbehorende oorkonde!

Meer berichten
 
Auto zoeker