Afbeelding

Inloopspreekuren BreinReis vervallen

Algemeen

NIJVERDAL - De verscherpte coronamaatregelen hebben de organisatoren van de diverse inloopspreekuren in de ZINiN Bibliotheek doen besluiten om het Digitaal Inloopspreekuur op 27 oktober en het Inloopmoment Belastingtoeslag op 30 oktober te laten vervallen. Ook het Inloopspreekuur OV op 4 november zal niet doorgaan.

Vanuit de Provincie is besloten de geplande Inloopspreekuren Openbaar Vervoer in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal voorlopig niet door te laten gaan. Wel kunt u, als u vragen hebt over het OV, telefonisch contact opnemen met de OV ambassadeurs op dinsdag- t/m vrijdagmiddag tussen 10.00 en 12.00 uur via telefoonnummer 308 - 303 70 10.

Tot nader order
Deze drie inloopspreekuren zijn tot nader order geannuleerd. Houdt u www.zinin.com en de social media in de gaten voor het laatste nieuws.

Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 59 minuten geleden
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 17 uur geleden
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 19 uur geleden
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 23 uur geleden
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei gisteren
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 2 mei, 19:37