Doe mee met e-BATTLE

HELLENDOORN - In het educatieve project de e-BATTLE gaan leerlingen van Overijsselse basisscholen de strijd aan met energieverspilling.

Gewapend met een zelf opgezette energiebesparingscampagne inspireren zij hun medeleerlingen, ouders en buurtgenoten om zuinig om te springen met energie. Zo maken zij zich sterk voor hun eigen duurzame toekomst.

Strijden met elkaar
In de e-BATTLE gaan de scholen niet alleen de strijd aan met energieverspilling, maar ook met elkaar! Tijdens de final battle stappen de deelnemende scholen in de ring, en bepaalt een deskundige vakjury wie de succesvolste campagne heeft gevoerd.

Aanmelden
Hellendoornse scholen kunnen zich aanmelden door vóór 31 oktober een mail te sturen naar Ilse Jansen, jansen@natuurenmilieuoverijssel.nl. Maar wacht niet te lang! Er is namelijk slechts plek voor 15 scholen. Geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de site. Voor vragen kun je bij Ilse terecht. Bellen mag ook op 06 498 767 98.

Final battle
Weten hoe het er op zo’n “final battle” aan toe gaat? Bekijk het filmpje van het event van de e-BATTLE van 2019 op www.youtube.com/watch?v=nFDB7rE2PEw&t=4s. In 2019 werden het eindevenement van de e-BATTLE (basisonderwijs) en het eindevenement van Adviseurs van de Toekomst (voortgezet onderwijs) gecombineerd.

Meer berichten
 
Auto zoeker