Afbeelding

Doe mee met de Gezondheidsmeter

Algemeen

HELLENDOORN - De gemeente spoort inwoners aan om nog even mee te doen met het grote lopende gezondheidsonderzoek van de GGD Twente. Dit moet voor gemeenten en gezondheidsorganisaties belangrijke inzichten opleveren in de gezondheid van inwoners.

Naast de lopende crisis gaat ook de gewone gezondheidszorg en bijbehorende ambities zoveel mogelijk door. Maar voor je passend beleid kunt maken, is het wel belangrijk om inzicht te hebben in de stand van zaken. De GGD Twente voert eens in de vier jaar een grootschalige Gezondheidsmeter uit. De vorige keer in 2016 deed ongeveer 45 procent van de uitgenodigde Twentenaren mee. De GGD Twente hoopt uiteraard dat er dit jaar een nóg hogere deelname is; hoe meer mensen, hoe representatiever de uitslag is voor Twente als geheel. Wie geen officiële uitnodiging ontvangen heeft maar wel graag mee wil doen aan het onderzoek kan via www.ggdtwente.nl ook een landelijke versie van de vragenlijst in te vullen. Alle informatie wordt anoniem verwerkt in rapporten voor de Twentse gemeenten. Deze worden medio juni volgend jaar gepresenteerd.

Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 1 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 14 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 16 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 18 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 20 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 20 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 22 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail gisteren