Afbeelding

Wandelsport kan in Haarle, mét regels

Algemeen

HAARLE - Het is één van de weinige sporten die nu nog relatief normaal door kan gaan; de wandelsport. Daarom is Wandelsport Haarle blij dat zij redelijk normaal door kunnen wandelen dit najaar.

De wandelgroep had contact met de gemeente, die bevestigde dat men onder voorwaarde van de KWBN en NOC*NSF richtlijnen mag wandelen. Dankzij het buitenkarakter van deze sport kan dit gelukkig ook met de nodige afstand. De leden moeten wandelen in groepjes van maximaal 2 personen, deze groepjes moeten ruim afstand houden en mensen blijven thuis bij klachten. Voor Wandelsport Haarle zijn er ook de nodige praktische uitdagingen; bijvoorbeeld beschikbaarheid van toiletten en andere gelegenheden waar zij tijdens tochten en training gebruik van maken. Het bestuur adviseert trainers en begeleiders om een en ander in goed overleg vorm te geven om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

V.l.n.r.: Dennis Hesselink (directeur Oude Wolbers), Willemijn de Roy van Zuydewijn (projectleider Vastgoed Reggewoon), Gerrit Breeman (directeur-bestuurder Reggewoon).
Officiële start bouw op oude locatie Blenkeschool 1 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 3 uur geleden
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 5 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 7 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 19 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 21 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 23 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 28 mrt, 13:33