Afbeelding

Een hele week lang: Do-Event

Algemeen

DAARLERVEEN - Door de coronacrisis zijn er nog meer mensen afhankelijk van de voedselbank, terwijl deze juist minder goederen ontvangt. De Alpha Groei Groep Daarlerveen vanuit GKV/PKN en de Gemeente Groei Groep organiseren voor de zevende keer een Do-Event. Ook basisschool “De Veenbrug” doet weer mee.

In samenwerking met de voedselbank Hellendoorn worden in Daarlerveen op zaterdag 12 december zoveel mogelijk levensmiddelen ingezameld voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Maandag 7 tot en met vrijdagmorgen 11 december nemen kinderen van “De Veenbrug” levensmiddelen mee naar school. Vrijdagmiddag gaat alles op een aanhanger richting “De Schoof”. De opbrengst uit Daarlerveen gaat rechtstreeks naar de voedselbank Hellendoorn.

Samen
Het inzamelen kunnen de Gemeente Groei Groep en Alpha Groei Groep Daarlerveen niet alleen… Doe je mee om van deze actie een succes te maken? De voedselbank heeft een boodschappenlijstje samengesteld met producten waaraan het grootste tekort is, zoals pasta, rijst of couscous, groenten of peulvruchten in blik, maaltijdsoep in blik, houdbare halfvolle melk, koffie of thee. Natuurlijk zijn andere boodschappen ook welkom! “De Schoof” aan de Brugstraat 10 te Daarlerveen staat van 10.00 uur tot 14.00 uur open. Op zaterdag 12 december is het ook mogelijk om een extra gift te geven voor de voedselbank. Ook kunnen Douwe Egberts waardepunten worden ingeleverd die door Douwe Egberts worden omgezet in pakken koffie ten behoeve van de voedselbank. Zo kan de voedselbank Hellendoorn wekelijks pakken koffie blijven uitdelen.

Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 1 uur geleden
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 3 uur geleden
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 5 uur geleden
Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 7 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 19 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 21 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 19 apr, 11:56
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07