Een hele week lang: Do-Event

Een hele week lang: Do-Event

DAARLERVEEN - Door de coronacrisis zijn er nog meer mensen afhankelijk van de voedselbank, terwijl deze juist minder goederen ontvangt. De Alpha Groei Groep Daarlerveen vanuit GKV/PKN en de Gemeente Groei Groep organiseren voor de zevende keer een Do-Event. Ook basisschool “De Veenbrug” doet weer mee.

In samenwerking met de voedselbank Hellendoorn worden in Daarlerveen op zaterdag 12 december zoveel mogelijk levensmiddelen ingezameld voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Maandag 7 tot en met vrijdagmorgen 11 december nemen kinderen van “De Veenbrug” levensmiddelen mee naar school. Vrijdagmiddag gaat alles op een aanhanger richting “De Schoof”. De opbrengst uit Daarlerveen gaat rechtstreeks naar de voedselbank Hellendoorn.

Samen
Het inzamelen kunnen de Gemeente Groei Groep en Alpha Groei Groep Daarlerveen niet alleen… Doe je mee om van deze actie een succes te maken? De voedselbank heeft een boodschappenlijstje samengesteld met producten waaraan het grootste tekort is, zoals pasta, rijst of couscous, groenten of peulvruchten in blik, maaltijdsoep in blik, houdbare halfvolle melk, koffie of thee. Natuurlijk zijn andere boodschappen ook welkom! “De Schoof” aan de Brugstraat 10 te Daarlerveen staat van 10.00 uur tot 14.00 uur open. Op zaterdag 12 december is het ook mogelijk om een extra gift te geven voor de voedselbank. Ook kunnen Douwe Egberts waardepunten worden ingeleverd die door Douwe Egberts worden omgezet in pakken koffie ten behoeve van de voedselbank. Zo kan de voedselbank Hellendoorn wekelijks pakken koffie blijven uitdelen.

Meer berichten
 
Auto zoeker