Ruiterkamp Woondecor in een nieuwe jas
Foto: r.overdijk

Ruiterkamp Woondecor in een nieuwe jas

NIJVERDAL - Henk en Gerdien Ruiterkamp hebben al de nodige positieve reacties ontvangen op hun nieuwe winkel, terwijl ze nog druk aan het verbouwen en inrichten zijn. Door de nieuwe gevelreclame valt de zaak nu al op en dat kunnen veel mensen waarderen.

Henk is terecht trots op zijn nieuwe winkel en laat enthousiast zien waar de verschillende sfeerafdelingen komen. “Deze ruimte is een stuk groter dan ons oude pand en dat geeft ons volop mogelijkheden om echt uit te pakken. Zo hebben we een speciaal deel met alles van Luxaflex, richten we een slaapkamer in, laten we een voorbeeld zien van een inbouwkast en natuurlijk komt onze uitgebreide collectie van vloer-, wand- en raambekleding volop aan bod.”

Totaalpakket
Op 15 maart 1996 opende Henk Ruiterkamp zijn winkel voor woondecor aan de Rijssensestraat. Vijf jaar later verhuisde hij naar het Keizerserf en nu vestigt hij zich dus aan de Grotestraat. “Ik ben in 1994 als zelfstandig stoffeerder begonnen en kon in ’96 de winkel overnemen. Aan het Keizerserf zijn we in eerste instantie verder gegaan met woning- en projectstoffering, maar door de jaren heen is daar wel het nodige bij gekomen en we bieden nu een totaalpakket aan met onder andere interieurbouw en buitenzonwering. Zo’n acht jaar geleden sloten we ons aan bij Woninginrichting-Aanhuis.nl.

Meer ruimte
Deze groei en Henks niet aflatende enthousiasme en liefde voor de zaak vroegen wel om meer ruimte. Het pand aan het Keizerserf uitbreiden bleek niet mogelijk, dus ging Henk op zoek naar een ander pand. Aan de Grotestraat zijn ze blij met zijn komst. “De mensen hier reageren heel positief. Dit pand stond al een tijd leeg en de andere ondernemers én de bewoners zijn blij dat er weer een winkel in komt. Dat geeft toch een fijner aanzien.”

Ontwikkeling
In de nieuwe zaak speelt Henk direct in op recente ontwikkelingen op het gebied van ‘smart home’. Lampen gaan aan of uit op commando, de zonwering is slim ingesteld. “Alles is in te stellen via scènes én op spraak aan te sturen. Dat nemen we allemaal mee in ons plan van aanpak. Of klanten nu alleen voor een vloer of gordijnen komen, of voor een complete inrichting inclusief verbouwing en diverse slimme snufjes, wij geven altijd advies op maat. Wij werken met een vast team vakmensen die ieder hun eigen specialisme hebben, zoals een stylist, elektricien, stukadoor, schilder, etc. Hoe eerder wij bij het traject betrokken worden, hoe beter wij advies op maat kunnen geven. Op de website www.woninginrichting-aanhuis.nl staat hier uitgebreide informatie over. Zo houden wij ook adviesavonden. Mensen kunnen zich hiervoor via de site inschrijven en na een uitgebreide brainstormsessie komen we dan met het eerste, vrijblijvende, plan. Als de klant daar mee verder wil, kunnen we overgaan tot een 2D of 3D uitwerking en vervolgens de uitvoering en realisatie.”

Gedegen advies
In het kader van de nieuwe corona-maatregelen kon Henk de deuren van zijn nieuwe winkel niet zoals gepland op 22 december openen, maar daar stonden ze niet lang bij stil. “We zijn voor vragen en adviezen van dinsdag tot en met zaterdag zowel per mail (info@ruiterkampwoondecor.nl) als telefoon (0548 612 870) bereikbaar. In overleg kunnen we advies en informatie geven zoals iedereen van ons gewend is. Uiteraard met inachtneming van de huidige coronamaatregelen. Je kunt dan denken aan telefonisch advies, videobellen, offerte aanvragen, stalenservice aan huis en natuurlijk montage en bezorging. Ik twijfel er niet aan dat de mensen ook op deze manier de weg naar onze nieuwe winkel weten te vinden. Niets is zo leuk als mensen van gedegen advies te dienen.”

Meer berichten
 
Auto zoeker