Afbeelding

Kerstdiners voor de Voedselbank in Hellendoorn

Algemeen

NIJVERDAL - Vang je Droom (onderdeel van vrijwilligersorganisatie Humanitas Twente) en de keuken van Boutique club PLAN Nijverdal hebben de handen ineen geslagen en aan alle deelnemers en gezinnen een drie gangen kerstdiner aangeboden. 

78 gezinnen maken hier heel erg graag gebruik van. Het kerstdiner is eenvoudig warm te maken op Eerste of Tweede kerstdag. PLAN heeft zelfs een keuzemenu voor de gezinnen mogelijk gemaakt. Naast lekker eten zitten in het pakket allerlei spulletjes om de kersttafel mooi aan te kleden. Op deze wijze hoopt Vang je Droom samen met PLAN Nijverdal een steentje bij te dragen aan een fijne kerst voor deze gezinnen.

Vang Je Droom
Humanitas Twente is een vrijwilligersorganisatie, waar Vang Je Droom een onderdeel van is. Vang Je Droom realiseert dromen voor minder kansrijke kinderen tot 18 jaar in Twente en Salland. Ze laten kinderen in hun dromen geloven, herinneringen die ze voor de rest van hun leven meenemen. Vang Je Droom zorgt met behulp van een sponsor voor de financiering van de kerstdiners, die dankzij de heerlijke keuken van PLAN Nijverdal samengesteld konden worden.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 22 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17