Afbeelding

Leuke wandelroutes tijdens lockdown

Algemeen

HELLENDOORN/NIJVERDAL - We zitten momenteel nog volop in de lockdown, waarbij de maatregelen waarschijnlijk nog wel even van kracht blijven. Een uitje zit er ook nu nog niet in en (klein)kinderen moeten voorlopig thuisblijven van school en opvang.

Speciaal voor in de lockdown periode heeft De Welle een puzzelroute uitgezet van 5,5 kilometer in de omgeving van De Barkel en Hoge Hexel. Een leuke route voor jong en oud! Onderweg zijn de antwoorden op een twaalftal vragen te vinden. De antwoorden kunnen per post of mail naar De Welle verzonden worden. Onder de juiste inzendingen zullen ze enkele prijsjes verloten. Daarnaast zet Stichting De Welle in ieder geval tot eind januari tweewekelijks een nieuw ommetje uit in de kernen van Enter, Wierden, Hellendoorn en Nijverdal. Deze wandelroutes zijn tussen de twee en drie kilometer en dicht bij huis. Liever niet in uw eentje lopen? Gelukkig mag er nog steeds samen gelopen worden (maximaal 2 personen), dus vraag eens een vriend, kennis, buur of familielid mee! Wilt u de routes ontvangen? De routes zijn te downloaden op de website van De Welle of haal de route af bij de volgende afhaalpunten. In Nijverdal bij het kantoor van De Welle aan de Constantijnstraat 32a en in Hellendoorn bij Albert Heijn aan de Dorpsstraat 48b.

Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 6 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 11 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 14 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 15 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 apr, 13:53