Afbeelding

Controleer uw OV-reizen komende week

Algemeen

HELLENDOORN - Deze week loopt de huidige, verlengde winterdienstregeling af van vervoersbedrijf Twents. De busmaatschappij verlengde de bestaande winterdienstregeling als gevolg van de bestaande lockdown tot 18 januari.

Nu deze dienstregeling afloopt en maatregelen continu veranderen, zijn ook de vervoerders weer aan het kijken naar de dienstregeling voor komende week. Op het moment van schrijven is er echter nog geen duidelijkheid. Ook de buurtbusvereniging van Hellendoorn was de afgelopen weken uit de running door dit besluit. Of ook deze weer gaat rijden weten we dus nog niet. Het beste advies voor OV-reizigers in deze snel veranderende wereld: controleer vooraf uw reisplannen en zorg altijd voor een alternatief wanneer dit niet lukt. U kunt de nieuwe dienstregeling onder meer bekijken via www.9292.nl of specifiek via www.buurtbushellendoorn.nl

V.l.n.r.: Dennis Hesselink (directeur Oude Wolbers), Willemijn de Roy van Zuydewijn (projectleider Vastgoed Reggewoon), Gerrit Breeman (directeur-bestuurder Reggewoon).
Officiële start bouw op oude locatie Blenkeschool 21 minuten geleden
Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 2 uur geleden
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 4 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 5 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 18 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 20 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 22 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen gisteren