Afbeelding

Het mooiste kiekje

Algemeen

WIERDEN/HELLENDOORN - Om de wintermaanden meer kleur te geven, is De Welle afgelopen maandag gestart met een fotoproject ‘Het mooiste kiekje’. De welzijnsorganisatie daagt mensen in de gemeentes Wierden en Hellendoorn uit om de mooiste foto te maken. Jong of oud, beginner of gevorderd, iedereen kan meedoen aan dit project. Elke twee weken, tot eind maart, vindt er een nieuwe ronde plaats waarin een ander thema centraal staat. Het thema van de eerste ronde is: Dieren.

De Welle hoopt met het project positiviteit te brengen in een tijd waar door het coronavirus iedereen meer aan huis gekluisterd is. Zeker deze winter wil De Welle wat extra kleur brengen voor de inwoners van Hellendoorn en Wierden. Door het zoeken naar een mooie compositie en te spelen met het licht en de omgeving, kun je ineens heel anders gaan kijken naar je directe omgeving. De welzijnsorganisatie wil een online platform bieden aan fotografen en beeldmakers waar iedereen kan meegenieten van lokaal georiënteerde beelden.

Hoe doe je mee?
Of je je foto nu schiet met een mobiel of een (professionele) fotocamera, iedereen kan een verrassende foto maken! De gemaakte foto’s kunnen geüpload worden in een album. De link naar het album vind je op de site van De Welle. Dit album is openbaar waardoor iedereen thuis kan meegenieten van de prachtige inzendingen. Je haalt de buitenwereld hiermee letterlijk even naar je eigen woonkamer toe, zonder dat je hiervoor het huis hoeft te verlaten! Kijk voor alle informatie met betrekking tot deelname en uploaden van de foto’s op www.stichtingdewelle.nl/hetmooistekiekje.

Prijs
Per themaronde is er een aanmoedigingsprijs te winnen welke verloot wordt onder de inzendingen. Alle ingezonden foto’s zullen begin april door een echte jury worden beoordeeld. De jury bestaat uit onder andere een aantal professionele fotografen uit beide gemeentes, Mike Rikken, Rob Nijhuis en Hans Hodes. Voor degene die volgens de jury het allermooiste kiekje heeft geschoten, ligt een mooie prijs klaar! Meer informatie over het project? Kijk op www.stichtingdewelle.nl/hetmooistekiekje of neem contact op met Kitty van der Steege, tel. 0546-571693, e-mail: k.vdsteege@stichtingdewelle.nl.

Voor iedereen die graag van de ingestuurde foto’s wil genieten, is het openbare album te vinden via: http://bit.ly/projecthetmooistekiekje

Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 27 minuten geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 12 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 14 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 16 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 18 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 19 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 20 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 22 uur geleden