Vierde seizoen Mijn Spirituele Zoektocht

Vierde seizoen Mijn Spirituele Zoektocht

TWENTE - Marlieke Kremer van 1Twente duikt in de wereld van zelfbewustzijn en energie. Voor de serie Mijn Spirituele Zoektocht gaat zij weer op zoek naar verhalen over spiritualiteit. In dit seizoen komen allerlei verschillende vormen van energetisch werk aan bod.

In dit vierde seizoen trekt Kremer rond in Overijssel (en zelfs Gelderland) op zoek naar verhalen van mensen die op allerlei manieren werken met zelfbewustzijn. ‘Het bezoeken van mensen die werken in deze sector verveelt nooit. Ik blijf me verwonderen over de mooie dingen die tussen hemel en aarde gebeuren en niet met ratio te verklaren zijn,’ vertelt de presentatrice. Zo is er een interview met natuurgeneeskundige Edith Bruns. ‘Edith Bruns verraste mij met het maken van een zielstekening waar veel levenslessen voor mij in verborgen lagen.’ Daarnaast beschrijft hypnotherapeut en yoga-docent Marguerite Bosselaar de kracht van mindwalks en intuïtief coach Roos Barquioa een reading aan de hand van bloemen. Ook gaat Kremer in gesprek met schrijver Christian Nijhof uit Hengelo (zie foto). Nijhof vertelt over zijn spirituele zoektocht en de levenslessen die hij op zijn reis naar Thailand heeft opgedaan.
‘Ik denk en hoop dat het programma andere mensen kan inspireren meer bewust te worden van wie ze zijn en wat ze willen. Zeker in deze tijd merk je dat mensen zichzelf steeds vaker de vraag stellen: wat vind ik eigenlijk echt belangrijk? En hoe blijf ik dicht bij mezelf in deze onzekere tijd? De mensen die ik ontmoet geven allemaal tips hoe je jezelf weerbaarder kunt maken, fijner in je vel kunt zitten en hoe je met angsten om kunt leren gaan,’ aldus de presentatrice.

Uitzendingen
De serie bevat 9 afleveringen en deze worden elke woensdagavond om 18.00 uur uitgezonden op 1Twente (de start was op 20 januari). De afleveringen zijn ook beschikbaar via Youtube/inspiratietv of www.mijnspirituelezoektocht.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker