Gemeentegids 2021 is huis-aan-huis bezorgd

Gemeentegids 2021 is huis-aan-huis bezorgd

HELLENDOORN - De afgelopen week is de gemeentegids 2021 huis-aan-huis bezorgd. Naast de gemeentelijke informatie, vindt u in de gids volop informatie over de vele instellingen, verenigingen en organisaties in de gemeente Hellendoorn. Heeft u de gemeentegids niet ontvangen, stuur dan een mail met uw adresgegevens aan A.van.Leussen@hellendoorn.nl

Bij het samenstellen van de nieuwe gemeentegids is men heel zorgvuldig te werk gegaan. Staan uw gegevens er onverhoopt toch niet op de juiste manier in, geef uw wijzigingen dan door via Akse Media B.V. redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Hellendoorn).

Digitaal
Let op: uiteraard is deze gids een momentopname. Kijk voor actuele informatie op de website: www.hellendoorn.nl en Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin. De gemeentegids is er ook digitaal, www.hellendoorn.nl/gemeentegids. Het voordeel van de digitale versie is dat deze het hele jaar door actueel is. De gemeente bedankt alle bedrijven en instellingen in de gemeente Hellendoorn en omgeving, die het mogelijk maken deze gemeentegids kosteloos uit te brengen.

Meer berichten
 
Auto zoeker