Afbeelding

Voluit leven door online cursus Leef! van Impluz

Algemeen

HELLENDOORN - Zou u ook meer willen leven naar uw wens of verlangen? En meer willen leven in het moment? En wordt u soms tegengehouden door negatieve gedachten over bijvoorbeeld gebeurtenissen in het verleden? Of beren op de weg die u tegenhouden echt te leven naar wat voor u belangrijke waarden in het leven zijn? Dan is de cursus “Leef” mogelijke iets voor u. De achtergrond is het gedachtegoed van de Acceptance and Commitment Therapie, de ACT benadering.

“ACT leert je om op een zachtaardige manier om te gaan met je gedachten, gevoelens en omstandigheden, terwijl je op weg gaat om je doelen en dromen te verwezenlijken.”
Gijs Jansen

Online cursus
De cursus wordt georganiseerd door Impluz en start op maandag 1 maart om 10.00 uur en bestaat uit 4 bijeenkomsten. Tussendoor krijgt u oefeningen mee om thuis mee aan de gang te gaan. De cursus is online (dit in verband met de corona-maatregelen). De cursus is bedoeld voor mensen in alle leeftijden vanaf 18 jaar, die meer volgens hun wens en hun verlangen willen leven. Die willen investeren in zichzelf. Deze cursus gaat over de bereidheid om te leven met dat wat er is, hoe om te gaan en leren verdragen van negatieve gedachten en gevoelens, leven in overeenstemming met je waarden in de belangrijkste levensterreinen van je leven. Er wordt gebruik gemaakt van Mindfulness oefeningen.

Meer informatie
Aanmelden voor de online cursus kan via www.impluz.nl/cursussen. U kunt hier ook meer informatie vinden. U kunt ook mailen naar info@impluz.nl of telefonisch contact opnemen via 0570-604900.

Afbeelding
Jan van den Bosch en Lia de Waard-Oudesluijs zijn kandidaat-wethouders voor de gemeente Hellendoorn 4 uur geleden
Afbeelding
Aanpak van de eikenprocessierups 5 uur geleden
Afbeelding
Examenleerlingen CSG Reggesteyn exposeren 7 uur geleden
Afbeelding
SVVN strijdt, maar verliest van Enter Vooruit 9 uur geleden
Afbeelding
75 rijders aan de start bij jaarlijkse Autocross Daarle 11 uur geleden
Afbeelding
Eerste prijzen voor Hertruiters Nické en Sophie 13 uur geleden
Afbeelding
Orgelconcert van Albèrt Driessen 11 apr, 07:58
Afbeelding
Marlenaren beslissen mee: buurtvisie in zicht 10 apr, 18:07