Afbeelding

Ketelaars gaan online: Carnaval in huis met carnaval op de buis

Algemeen

HELLENDOORN - De Ketelaars kijken terug op een fantastische eerste editie van carnaval in Hellendoorn. In deze drie dagen keken de Ketelaars met volle verbazing hoe iedereen verkleed was en van begin tot eind aan het feesten was. Dit hadden Prins Ketel de eerste en Adjudant Thomas nooit verwacht en laten weten iedereen daarvoor nogmaals te willen bedanken.

De Ketelaars waren hierdoor extra gemotiveerd om er de volgende editie een schep bovenop te doen. In maart, twee weken na de carnaval, ging de horeca op slot en was er geen ruimte meer voor een feestje. Dit weerhield de vereniging er niet van om plannen te maken voor het volgende jaar, integendeel: dit was voor de Ketelaars een uitdaging! “Het bleek al een stuk lastiger om activiteiten te verzinnen die samen gaan met de corona maatregelen”, zegt Adjudant Thomas. Daarom hebben zij drie verschillende scenario’s voorbereid. Dit verschilde van volle zaal met publiek naar een lege zaal met livestream. In januari werd de knoop doorgehakt en brengt de vereniging de volgende activiteiten naar buiten:

Programma
Vrijdag 12 februari zal er vanaf 20.00 een livestream beschikbaar zijn waar DJ Pim Pots de fijnste deuntjes door de huiskamer laat dreunen, alle carnavalklassiekers komen voorbij! Zorg dus dat je met goed gezelschap klaarzit en wees voorbereid op een knalfuif thuis! “Carnaval in je huis met carnaval op de buis”, grapt Prins Ketel de eerste.
Zaterdag 13 februari organiseren ze samen met de mannen van Quatsch een grote carnavalsquiz. Alle ins en outs over zowel Carnaval als Hellendoorn komen aan bod. De deelname is gratis en er zijn vette prijzen ter beschikking gesteld door ondernemend Hellendoorn! Houd de Facebookpagina Carnaval Hellendoorn in de gaten voor de tijden en inschrijving.
Zondag 14 februari stond er een vossenjacht voor de kinderen op de planning. In goed overleg met de gemeente is ervoor gekozen dit toch niet door te laten gaan. Er wordt nog gezocht naar een alternatief, mocht er een veilig alternatief worden gevonden zal dit gecommuniceerd worden via de social media kanalen van de Ketelaars.

Actie
De Ketelaars zijn een actie gestart om deze activiteiten mogelijk te maken: ze verkopen feestpakketten. Voor deze evenementen zijn er pakketten samengesteld met lekkere hapjes en drankjes. De keuze bestaat uit een biertas, wijntas en een party pack. Bestel ze via shop.cvketelaars.nl en de Ketelaars komen de pakketten hoogstpersoonlijk thuisbezorgen.

De Ketelaars hopen samen met Prins Ketel I en Adjudant Thomas iedereen toch nog iets van het geweldige carnavalsgevoel te geven. Ze zien je graag in het carnavalsweekend!

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17