De Welle biedt hulp bij belastingaangifte

De Welle biedt hulp bij belastingaangifte

HELLENDOORN - Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte? U kunt hiervoor een beroep doen op de Belastingservice van De Welle. In maart en april zijn er weer zittingen voor het doen van de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting 2020.

Wanneer u gebruik wilt maken van de Belastingservice kunt u zich telefonisch aanmelden via het telefoonnummer 0548-638810 of per e-mail info@stichtingdewelle.nl onder vermelding van IB2020. In verband met COVID-19 (coronavirus) is het helaas niet mogelijk om een persoonlijke afspraak of een afspraak voor huisbezoek te maken en wordt u gevraagd uw gesloten envelop af te geven in overleg met De Welle.

Kosten
De Welle vraagt een vergoeding van €15,- per aangiftebiljet. Doet u met uw fiscaalpartner aangifte dan betaalt u €25,-. Wanneer u vermogen heeft en de hoogte daarvan komt uit boven het voor de Inkomstenbelasting vrijgestelde bedrag, worden de kosten verhoogd met 0,5 promille van het vermogen boven de vrijstelling tot een maximum van €150,- inclusief de kosten voor de aangifte zelf. Betalen kan alleen per pin.

Toeslagen
Maandelijks kan men tevens hulp krijgen voor het aanvragen van belastingtoeslagen zoals huur- of zorgtoeslag. Helaas is ook dit nu niet fysiek mogelijk maar men kan op 19 februari, 28 mei en 25 juni tussen 09.00 - 09.30 uur bellen met de belastingconsulenten van De Welle. Deze vrijwilligers zijn te bereiken op 06-18203669. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Posthuma, 06-28211059, y.posthuma@stichtingdewelle.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker