Kidslab in de voorjaarsvakantie

Kidslab in de voorjaarsvakantie

NIJVERDAL - De samenwerking met Tetem, Twentse Maakplaatsen en de bibliotheken, waaronder ook de ZINiN Bibliotheek heeft geleid tot een heel mooi programma voor jonge makers. Zij kunnen in de voorjaarsvakantie tijdens verschillende online workshops aan de slag met een labcoach met maak, bouw en ontwerp activiteiten! De bibliotheek mag gratis vouchers verstrekken om het ontwerp te laten maken bij Tetem voor degenen die zich aanmelden via ZINiN.

Iets zélf ontwerpen en maken geeft altijd een gevoel van trots en voldoening. Dit in een online webinar sámen met andere kinderen doen, maakt het een stuk gezelliger en zorgt voor verbinding in een tijd dat je elkaar niet of nauwelijks kunt opzoeken. Gelukkig krijgen basisschoolkinderen vanaf maandag weer fysiek onderwijs, maar het blijft van groot belang dat ze uitgedaagd worden om te leren door te maken en nieuwe dingen te ontdekken. Het KidsLab is dan ook een schot in de roos.

Aanbod
Om elk kind een uitdagende middag te bezorgen zijn er vier verschillende soorten workshops ontwikkeld. Maak en bouw workshop met huis- tuin- en keukenspullen, Make-It workshop met een techniek kitje, ontwerp workshop met behulp van gratis ontwerpprogramma’s en KidsLab+ workshops met extra uitdagende technieken en theorie.

Textiel in de spotlight
Alle live KidsLab workshops voor de voorjaarsvakantie staan in het teken van textiel, waarbij kinderen vanaf 20 februari textielstickers kunnen maken, een embleem ontwerpen, een textiel art-college volgen en nog veel meer leuks! Via ZINiN Bibliotheek Nijverdal kunnen kinderen gratis deelnemen aan de KidsLab workshops in de voorjaarsvakantie. Ze moeten zich alleen even aanmelden via mail: brein-reis@zinin.com Meer informatie over het programma is te vinden op www.zinin.com of www.zininbibliotheek.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker