Afbeelding
Foto: Rob Nijhuis Fotografie

Tijd voor actie bij het derde thema Het mooiste kiekje

Algemeen

HELLENDOORN - Het fotoproject ‘Het mooiste kiekje’ van welzijnsorganisatie De Welle is nog niet eens op de helft, maar zorgt al voor veel reuring! In totaal zijn er al meer dan 180 foto’s ingezonden. Mensen zoeken in hun archief naar mooie foto’s of trekken erop uit om zelf kiekjes te schieten.

Na het thema ‘dieren’ en ‘water’ kan men van 15 t/m 28 februari foto’s inzenden voor het derde thema van het fotoproject. Dit keer is het tijd voor actie, want ‘beweging’ is het onderwerp van deze themaronde. Alles wat vliegt of dwarrelt in de wind kan een mooie actiefoto opleveren. Er kan ook gedacht worden aan een voertuig dat voorbij raast of een decor dat normaliter niet in beweging is. Met de techniek ICM wordt de camera bewust bewogen terwijl de foto gemaakt wordt. Het resultaat is een uniek en abstract beeld. Houd de social media van De Welle in de gaten voor extra tips over dit laatste onderwerp. Op www.stichtingdewelle.nl/hetmooistekiekje is alle deelnemersinfo te vinden.

Albums bekijken
Vanuit de warme woonkamer kunnen alle inwoners meegenieten van de mooie plaatjes. Voor iedere themaronde wordt een apart fotoalbum aangemaakt. Deze komt online in de week na de sluiting van het thema. Via de website www.stichtingdewelle.nl/hetmooistekiekje/ zijn de albums van de thema’s die inmiddels afgerond zijn te bekijken. Dit levert leuke inspiratie op.

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 10 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 12 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 14 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 16 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 17 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 18 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 20 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45