Afbeelding

Seizoen wordt geopend met Klappertandrit

Algemeen

HELLENDOORN/NIJVERDAL - Op 14 maart opent Motorclub Nijverdal-Hellendoorn (MCNH) het toerseizoen met de traditionele Klappertandrit. Eigenlijk is de opening al een week eerder door de registratie van de kilometers, maar dat is enkel een voorproefje voor wat jullie kunnen verwachten.

De Klappertandrit gaat dit jaar de Achterhoek in. Verken een stukje Duitsland, tenminste als je tussen Huppel en Ratum naar links kijkt, daar loopt de route namelijk vlak langs de grens. Er zijn drie smaken te verkrijgen. Er is een route van 178 kilometer, die tussen Winterswijk en Lichtenvoorde terug naar Hellendoorn voert. De wat langere route is 218 kilometer en die voert u wél om Winterswijk heen (aanrader!!). Voor wie het niet kan laten om óók om Aalten heen te rijden (wat ook prachtig mooi is) krijg ongeveer 251 kilometer voor de kiezen. Echt klappertanden wordt het waarschijnlijk niet. Zoals de weersvoorspelling voor zondag 14 maart nu zijn, ziet het er goed uit, dus trek die brommers uit de schuur!

Clubhuis
Het clubhuis is gesloten, maar inladen kan wel buiten. Eigenlijk is het nog overbodig om te zeggen, maar om te voorkomen dat iemand het niet weet: Alle corona-maatregelen zijn van toepassing. Dus het clubhuis is dicht en je moet een mondkapje bij je hebben. Houd afstand, ook als je nieuwsgierig wilt meekijken op de laptop tijdens het inladen. Was je handen stuk en zorg dat je je handen kunt ontsmetten. Ook kun je van tevoren de route opvragen en kan er van tevoren betaald worden. Stuur hiervoor een mail naar toer@mcnh.nl, dan zorgen zij voor de rest. Dit heeft tevens ook de voorkeur in verband met de maatregelen. Als laatste: Zorg dat je voor 21.00 uur de motor weer in de schuur hebt. Op zondag 14 maart geldt namelijk nog de avondklok.

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 3 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 4 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 10 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 12 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 14 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25