Afbeelding
Foto: reike

Wat bezielt je met kapper Emiel Krukkert

Algemeen

HELLENDOORN/NIJVERDAL - Door kappersland ging een zucht van verlichting toen 2 maart de deuren weer open mochten. Emiel Krukkert, Wendy Middag en Nienke Smalbrugge richtten “Cut Together” op om vakgenoten bij te staan ten tijde van de coronacrisis.

De redactie van Wat bezielt je nodigde Emiel Krukkert uit voor een gesprek. Want waarom zijn er zo veel kappers? Wat is de bijzondere band die mensen met hun kapper hebben? En wie is Emiel Krukkert? De 55-jarige Krukkert vertelt met bezieling over zijn vak en zijn leven. Naast zijn drukke baan is zijn gezin het belangrijkst voor hem. Zoals gebruikelijk sluit de gast de uitzending af. Emiel Krukkert doet dat op geheel eigen wijze.

Uitzending
Het gesprek wordt uitgezonden op vrijdag 19 maart en het gehele weekend herhaald op de halve even uren. De uitzending is op de livestream te volgen van www.hoimedia.com. Presentatie en eindredactie: Wil de Bruine, regie: Mike Knol, filmpjes en persfoto: Reike Podt

Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 10 minuten geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 12 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 14 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 19 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 21 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 23 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online gisteren
Afbeelding
Column: Achteraf... 15 mei, 20:15