Afbeelding

Dorcas Nijverdal gaat weer open

Algemeen

NIJVERDAL - Na een sluiting van drie maanden opent Dorcas Nijverdal haar deuren weer. De vrijwilligers hebben elkaar gemist, de gezelligheid en de klanten die geregeld even kwamen kijken. Vanaf 24 maart is iedereen weer welkom aan de Rijssensestraat 74a.

In eerste instantie zal de winkel op woensdag- en vrijdagmiddag open zijn, van 13.30-17.00 uur. De landelijke regelgeving wordt daarbij gevolgd, dat wil zeggen dat klanten op afspraak kunnen komen, bij binnenkomst hun handen moeten desinfecteren en een mondkapje dragen. Er worden tijdsloten gehanteerd van drie kwartier, zodat mensen de gelegenheid hebben om lekker rond te neuzen of er iets van zijn of haar gading bij is. Zo is er ook voldoende tijd om kleding te passen. Afspraken kunnen worden gemaakt via de website dorcas.nl/winkels/nijverdal.

Inbreng
Tijdens de openingstijden kunnen er ook weer spullen ingeleverd worden. Ook dit gebeurt coronaproof. Op de twee middagen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt om spullen op te halen. Er wordt dan van de gevers verwacht dat zij de verkoopbare spullen buiten zetten bij de voordeur, zodat ook hierbij zo min mogelijk risico wordt gelopen.

Met de opening van de winkel wordt veel mensen een plezier gedaan en belangrijk is ook dat er weer geld verdiend wordt voor de projecten waarmee de allerarmsten in Afrika, het Midden Oosten en Oost Europa worden gesteund. Meer informatie hierover vindt u op de website dorcas.nl en op Facebookpagina van Dorcas Nijverdal.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 10 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 12 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 13 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 14 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 14 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 15 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 18 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 19 uur geleden