Afbeelding

Postbezorger Gijs

Algemeen

NIJVERDAL - Gijs Wermink woont in Nijverdal en is acht jaar oud. Daarmee is hij waarschijnlijk de jongste bezorger die het dorp ooit heeft gekend!

Gijs: “Ik heb een jaar lang post bezorgd bij mij in de buurt. Ik had 13 adressen waar ik elke week iets creatiefs heb bezorgd, en een paar keer per jaar deed ik ook twee appartementencomplexen en twee verzorgingshuizen bij mij in de buurt. Dan had ik wel 100 kaartjes nodig. Afgelopen week heb ik de laatste kaartjes bezorgd, omdat de meeste oude mensen gevaccineerd zijn of een afspraak hiervoor hebben staan. Ik vond het leuk om de mensen, in deze vaak eenzame tijd, blij te maken met een kaartje van mij. En soms werd ik ook weer verrast, zakken snoep, muntjes voor ijsjes en kaartjes terug van hen. Ik vond het zo leuk om te doen, later wil ik misschien wel postbode worden!”

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 24 minuten geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 2 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 4 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 6 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 6 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 8 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 10 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45