Afbeelding

Waterpolodames Het Ravijn verliezen laatste thuiswedstrijd

Algemeen

NIJVERDAL - De waterpolodames van Het Ravijn hebben zaterdag 27 maart de laatste thuiswedstrijd in de reguliere eredivisiecompetitie nipt verloren. Het werd in zwembad Het Ravijn een 9-10 overwinning voor De Ham uit Krommenie. De heren van Het Ravijn hadden een vrij weekend. Zij moesten aanvankelijk naar Rotterdam om een wedstrijd te spelen, maar vanwege een corona-uitbraak bij het herenteam van SVH Rotterdam, is deze wedstrijd afgelast en wordt waarschijnlijk op een later tijdstip alsnog gespeeld.

De damesploeg van trainer-coach Wicher Diallo verloor zaterdag op verschillende fronten van de ploeg uit Krommenie. “We waren niet actief genoeg in de aanval en hadden moeite met het fysieke spel. De hele wedstrijd lang bleven we hard vechten en kwamen daardoor terug in de wedstrijd, maar helaas was het niet genoeg om de wedstrijd te winnen,” was de korte analyse van woordvoerster Laura Boerdam na afloop van de wedstrijd. De Nijverdallers zijn als zesde geëindigd in de competitie met negen punten uit acht wedstrijden en gaan zich de komende weken voorbereiden op de play-offs. Tegenstander in deze play-offs wordt Widex/GZC Donk dat derde is geworden met 18 punten uit zeven wedstrijden.

Vrij weekend
De waterpoloheren hadden noodgedwongen een vrij weekend. In verband met een corona-uitbraak bij tegenstander SVH Rotterdam werd de wedstrijd afgelast. De ploeg van Ron Loos is nog niet klaar met de reguliere competitie en moet nog vier wedstrijden spelen. Ook de wedstrijd van zaterdag zal hoogstwaarschijnlijk moeten worden ingehaald. Zaterdag 10 en zondag 11 april komen respectievelijk de herenteams van UZSC en ZVL 1886 naar Nijverdal. Beide wedstrijden beginnen zowel zaterdag als zondag om 15.00 uur. Deze wedstrijden worden ook nu nog steeds zonder publiek gespeeld, maar zijn wel te volgen via een livestream.

Statistieken Dames 1
Zaterdag 27 maart 2021, Zwembad Het Ravijn, Het Ravijn - De Ham 9-10.
Periodestanden: Het Ravijn - De Ham 1-2, 2-4, 6-5, 9-10.
Doelpunten Ravijn: Noa de Vries 2x, Lieke Schokker 2x, Laura Boerdam 1x, Lotte Beunk 1x, Magreet ter Schure 1x, Charlotte Mensink 1x, Noa Donker 1x.
Doelpunten De Ham: Lizette Rozenboom 5x, Amy Rozemeijer 3x, Duchenne Kammerman 1x, Regina van ‘t Veer 1x.

Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 10 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 12 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 15 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 18 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 19 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 apr, 13:53