Een unieke samenwerking tussen Schreurs Suzuki en Toyota

RIJSSEN - Autobedrijf Schreurs is al 32 jaar uw Suzuki dealer in de regio. Maar dat ze meer dan een Suzuki dealer zijn laten ze vanaf heden graag weten. Want de broers gaan samenwerken met een Toyota dealer uit de regio.

In 2019 zijn de fabrikanten Suzuki en Toyota gaan samenwerken. Deze twee merken worden toevallig ook door dezelfde importeur in Nederland aangeboden. Daarmee komen ook voordelige, financiële producten zoals Private Lease en Financial Lease mee.

Groter aanbod
De eerste modellen die uit deze samenwerking zijn ontworpen zijn de Swace en Across. De Suzuki Swace is een sportieve, zuinige, ruime en comfortabele gezinsauto met Full Hybrid-systeem. En de Suzuki Across is echt een topmodel, compleet uitgerust, enorm krachtig en opvallend schoon. Je kan er maar liefst 75 kilometer volledig elektrisch mee rijden. Kortom een royale SUV die ook aan de stekker kan. Echter wilden de broers meer aanbieden en kwamen uit bij Toyota. Een betrouwbaar alternatief met modellen zoals de Toyota GR Supra, Land Cruiser, Aygo en de ProAce. Deze laatste twee modellen staan dan ook bij Schreurs in de showroom. Vooral de ProAce is een mooie toevoeging. Deze bestelauto is zelfs te krijgen in een volledige elektrische uitvoering en als bedrijfswagen met een subsidie tot € 5.000,-. Door de samenwerking kan Schreurs ook alle acties en voordelen van Toyota aanbieden, de garantie waarborgen en bij onderhoud de unieke Mobiliteit Service aanbieden.

Actie
Deze samenwerking begint met een mooie voorjaarsactie! Een Toyota Aygo met gratis Cabrio dak. Zo heb je dit voorjaar meer fun dan ooit. De Aygo Cabrio is al leverbaar vanaf € 15.450,-. Er is al een Aygo vanaf € 12.495,- of Private Lease € 205,- p/m op basis van 4 jaar 12 jaar schadevrij 10.000 km per jaar.

Contact
De ‘breurs van Schreurs’ helpen u graag op weg! Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Dan horen zij graag van u. Bij Autobedrijf Schreurs geven ze een betrouwbaar, transparant advies en helpen ze u graag verder. Bel 0548-518860 of kijk op autoschreurs.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker