Foto: INGEBEELD

Inge Exoo: Recht uit het hart

NIJVERDAL - Op uitnodiging van Hart van Hellendoorn-Nijverdal mag ik een foto naar keuze met u delen. Hoe leuk is dat?

Wat is er zo leuk aan natuur fotograferen? Dat zal ik u zeggen. Het is heerlijk om samen met de natuur te ontwaken zoals op bovenstaande foto. Soms ontmoet je andere hobby fotografen, dat is gezellig en je kan van elkaar leren. Maar je kan je ook prima alleen vermaken, vooral met macro! Dan kan ik wel een uur met één bloempje bezig zijn, andere belichting, andere compositie, 1 cm opzij met de camera en er ontstaat een heel nieuwe mini-wereld. Zo boeiend!

Schoonheid
Naast dat het gezond is om buiten te zijn, ga je met de camera bewust op zoek naar schoonheid. Juist als je wat somber bent (wat niet zo raar is in deze tijd) laat de natuur je zo veel zien wat de moeite waard is, waar je weer blij van wordt. Dat het allemaal een cyclus is, dat het allemaal weer goed komt! Geen lente zonder winter...

Delen
Het mooiste van fotograferen is het delen! De schoonheid waar je zelf zo van hebt genoten, vastleggen en delen met anderen zodat zij ook kunnen genieten! Zelf deel ik mijn foto’s via instagram, Facebook en HOi tv en nu via deze krant. Ik hoop dat u mee geniet!

Veel liefs,
Inge Exoo

Meer berichten
 
Auto zoeker