Afbeelding

Meld je aan voor de Grootse Nijverdalse Online Vrijmarkt

Algemeen

NIJVERDAL - Behoor jij tot de groep Nijverdallers, die normaal gesproken de wekker zet om zo vroeg mogelijk het centrum in te gaan om je oude spulletjes te verkopen of de leukste items te scoren tijdens de vrijmarkt op Koningsdag? Dan ben je dit jaar misschien een klein beetje teleurgesteld. Maar je hoeft je gelukkig ook geen zorgen te maken dat je met je spullen blijft zitten dit jaar. Bruisend Nijverdal organiseert namelijk de Grootse Nijverdalse Online Vrijmarkt.

De Grootse Nijverdalse Online Vrijmarkt is te vinden via de Facebookpagina van Bruisend Nijverdal. En zoals dat hoort gaat deze van start op Koningsdag, 27 april 2021: voor de beste pareltjes moet je er vroeg bij zijn. De verkoop start al vroeg in de ochtend. Nijverdallers en inwoners uit omliggende dorpen kunnen digitaal hun spullen verkopen, maar ook een bod doen op spullen van een ander. Een typische Koningsdag zou je zeggen, maar dan vanuit huis.

Aanmelden
Met een beetje mazzel zijn jouw spullen in no-time verkocht. Doe jij ook mee? Meld je dan nu al aan bij deze groep op Facebook en maak alvast een foto van de spullen die je te koop wilt aanbieden. Het werkt ongeveer hetzelfde als de reguliere verkoophoeken/weggeefhoeken op Facebook. Je plaatst een foto met een beschrijving en prijs van de spullen en regelt zelf de verkoop met de mensen die reageren onder je bericht.

Vanaf nu
Aanmelden voor deze Facebookgroep is nu al mogelijk. Ook de foto’s van de spullen, inclusief duidelijke beschrijving kunnen nu al aangeboden worden. De organisatie zorgt ervoor dat alle berichten op Koningsdag zo vroeg mogelijk worden geplaatst. Ga naar https://www.facebook.com/groups/grootsenijverdalsevrijmarkt en meld je aan!

Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 45 minuten geleden
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 2 uur geleden
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 4 uur geleden
Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 6 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 19 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 20 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 19 apr, 11:56
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07