Afbeelding

Een Beetje Tijd voor Songfestival

Algemeen

HELLENDOORN - Twee jaar geleden won Duncan Laurence met Arcade voor ons land het Eurovisie Songfestival. Vorig jaar werd door Corona dit jaarlijkse evenement afgeblazen, maar dit jaar gaat het door in Rotterdam op dinsdag 18 mei, donderdag 20 mei en de grote finale op zaterdag 22 mei. Er doen 39 landen mee, voor ons land staat Jeangu Macrooy met Birth of a New Age in de finale op het podium.

Een Beetje Tijd voor Songfestival presenteert op vrijdagavond 7 mei van 18.00 tot 23.00 uur de songfestivalspecial “Wie wint het Songfestival?”. Fans worden gevraagd om mee te helpen de volgorde van de lijst te bepalen door de top 10 van dit jaar vóór 1 mei te mailen naar eenbeetjetijdvoorsongfestival@gmail.com. Een deskundig panel bestaande uit Getty Kaspers van Teach In, winnaar van het Eurovisie Songfestival in 1975 met Ding A Dong, zangeres Annemiek Imhof-Lubbers, muziekdocente Iris Dijkstra, liedjesschrijver Gert Steenhagen en songfestivalfan Gerrit Lubbers gaan de liedjes beoordelen. Hans Mekenkamp en Pierre Frison zijn de presentatoren van deze avond.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 8 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 10 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 12 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 12 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 12 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 13 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 16 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 17 uur geleden