Foto: Hans Heerink

Klimbos Stichting Natuurlijk Heidepark gaat open

LEMELERVELD - Het is eindelijk zover. Het klimbos van Stichting Natuurlijk Heidepark gaat open en wel vanaf zaterdag 24 april, de start van de mei vakantie. De afgelopen weken zijn de puntjes op de i gezet en het klimbos is nu helemaal klaar voor de bezoekers.

De starttoren, het vogelnest, is afgemaakt, het pad er naartoe ziet er weer goed uit en een aantal onderdelen in het klimparcours zijn aangepast. Verder heeft het klimbos een nieuwe website met daarin een (verplicht) reserveringssysteem voor het klimbos en het kabouterpad.

Zwemmen
Het klimbos en het kabouterdorp met kabouterpad mogen weer open. Recreatief zwemmen mag helaas nog niet maar de abonnementen kunnen al wel vast besteld worden. De voorverkoopprijzen voor de zwemabonnementen lopen tot 2 weken na de opening van het zwembad en zijn te vinden op onze website. Het is goed om te weten dat de toegang tot het kabouterdorp gratis is en dat het lopen van het kabouterpad tegen betaling kan.

Wanneer klimmen?
Het is goed te weten dat er vanaf 1,30 m geklommen kan worden. Met kinderen tot en met 12 jaar dient er altijd een volwassene mee te klimmen die maximaal twee kinderen onder zijn/haar hoede heeft. Reserveren is verplicht en op dit moment mogen er alleen klimmers komen en geen toeschouwers door de huidige COVID-19 maatregelen maar dat mag de pret voor het klimmen niet drukken. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.natuurlijkheidepark.nl. Houd deze website en social media in de gaten voor meer nieuws. Hier zal ook bekend gemaakt worden wanneer het zwembad weer opent.

Meer berichten
 
Auto zoeker