Afbeelding

Robin Holt Dienstverlening nieuwe hoofdsponsor SVVN!

Algemeen

NIJVERDAL - SVVN heeft zondag, midden in de voetbalarme corona-periode, een nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. Robin Holt Dienstverlening heeft een sponsorcontract voor maar liefst 6 jaar getekend met de 3e klasser. “Het is geweldig dat in deze tijd een nieuwe hoofdsponsor instapt. En dat voor zo’n lange periode. Dit geeft een boost aan onze vereniging”, zegt voorzitter Peter van der Linde van SVVN.

‘Gemak dient de mens’ is de slogan van Robin Holt Dienstverlening. Sinds 2009 is Robin Holt Dienstverlening werkzaam in de facilitaire branche. Glasbewassing, gevelreiniging, schoorsteen vegen, interieurverzorging en het reinigen van zonnepanelen zijn de werkzaamheden die Robin Holt Dienstverlening met veel plezier uitvoert. De dagelijkse leiding is in handen van Niels Holt. “Ik ben geen onbekende van SVVN. Ik voetbal er zelf al jaren en wij zijn ook al geruime tijd sponsor bij SVVN. Wij willen graag groeien, zijn ambitieus en dit heeft geleid tot een langjarige overeenkomst met de Volharding. Wij herkennen ons in de datgene waar SVVN voor staat: ambitieus en een vereniging waar iedereen zich thuis voelt!” Robin Holt Dienstverlening zal de komende 6 jaren de beide hoofdmachten van zowel de dames als de heren in het nieuw steken en het aantal reclame-uitingen uitbreiden bij SVVN.

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05