Afbeelding

Dierenambulance Rijssen - Hellendoorn zoekt vrijwilligers

Algemeen

RIJSSEN/HOLTEN/HELLENDOORN - Wie op zoek is naar leuk vrijwilligerswerk én graag iets wil doen voor dieren, moet eens een kijkje nemen bij de Dierenambulance Rijssen, Holten, Nijverdal en Hellendoorn. Zij zijn momenteel op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Zeker in het voorjaar is het altijd een drukke periode voor de vrijwilligers. Het mooie aan het werk is dat iedere dienst weer anders is; van het helpen van gewonde eekhoorns, het ophalen van achtergelaten kittens, vermiste honden weer thuis brengen tot het helpen van gewonde vogels en wild. Het werk is af en toe zeker uitdagend; helaas kan simpelweg niet ieder dier geholpen worden.

Wie zoekt men?
Om aan de slag te gaan bij de dierenambulance is geen speciale opleiding nodig. Wel moeten mensen minimaal 18 jaar oud zijn en in bezit van een rijbewijs. Goede beheersing van het Nederlands is belangrijk, evenals om kunnen gaan met een smartphone. Nieuwe vrijwilligers gaan uiteraard eerst op pad samen met een ervaring collega en zij bieden eens per jaar scholing aan. Verder zijn karaktereigenschappen zoals een flexibele werkhouding en doortastend kunnen handelen belangrijk.

Iets voor u?
Bent u geïnteresseerd om aan de slag te gaan als vrijwilliger bij de Dierenambulance Rijssen, Holten, Nijverdal en Hellendoorn? Neem dan contact op. Stuur uw naam, leeftijd, telefoonnummer en adresgegevens naar dierenambulance.twente@dierenbescherming.nl U kunt ook eventuele vragen stellen op dit adres. Kijk ook op: www.dierenambulancetwente.dierenbescherming.nl of op Facebook: ‘dierenambulancerijssen’, ook voor vermiste dieren.

Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 35 minuten geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 3 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 5 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 6 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 18 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 20 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 23 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 24 apr, 11:51