Afbeelding

Dierenambulance Rijssen - Hellendoorn zoekt vrijwilligers

Algemeen

RIJSSEN/HOLTEN/HELLENDOORN - Wie op zoek is naar leuk vrijwilligerswerk én graag iets wil doen voor dieren, moet eens een kijkje nemen bij de Dierenambulance Rijssen, Holten, Nijverdal en Hellendoorn. Zij zijn momenteel op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Zeker in het voorjaar is het altijd een drukke periode voor de vrijwilligers. Het mooie aan het werk is dat iedere dienst weer anders is; van het helpen van gewonde eekhoorns, het ophalen van achtergelaten kittens, vermiste honden weer thuis brengen tot het helpen van gewonde vogels en wild. Het werk is af en toe zeker uitdagend; helaas kan simpelweg niet ieder dier geholpen worden.

Wie zoekt men?
Om aan de slag te gaan bij de dierenambulance is geen speciale opleiding nodig. Wel moeten mensen minimaal 18 jaar oud zijn en in bezit van een rijbewijs. Goede beheersing van het Nederlands is belangrijk, evenals om kunnen gaan met een smartphone. Nieuwe vrijwilligers gaan uiteraard eerst op pad samen met een ervaring collega en zij bieden eens per jaar scholing aan. Verder zijn karaktereigenschappen zoals een flexibele werkhouding en doortastend kunnen handelen belangrijk.

Iets voor u?
Bent u geïnteresseerd om aan de slag te gaan als vrijwilliger bij de Dierenambulance Rijssen, Holten, Nijverdal en Hellendoorn? Neem dan contact op. Stuur uw naam, leeftijd, telefoonnummer en adresgegevens naar dierenambulance.twente@dierenbescherming.nl U kunt ook eventuele vragen stellen op dit adres. Kijk ook op: www.dierenambulancetwente.dierenbescherming.nl of op Facebook: ‘dierenambulancerijssen’, ook voor vermiste dieren.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11