Tourist Info weer geopend

NIJVERDAL - De afgelopen maanden was het informatiepunt aan de Willem Alexanderstraat 7C in Nijverdal helaas gesloten, maar nu is het Toeristisch Bureau Hellendoorn eindelijk weer open.

Dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen is het ook weer mogelijk om het toeristisch informatiepunt te openen. Het team van deskundige medewerkers staat klaar om gasten en bewoners weer te voorzien van wandel- en fietskaarten, wandelboekjes, routes en souvenirs.

Nog geen activiteiten
Het is nog even wachten tot de doorstroomlocaties, zoals musea en het bezoekerscentrum van de Sallandse Heuvelrug open mogen en de evenementen kunnen plaatsvinden, maar de medewerkers kunnen u wel verwijzen naar leuke terrasjes, die in de middaguren weer geopend zijn. Na een stevige wandeling of fietstocht in de prachtige natuur van de Heuvelrug en het Twents Reggedal is het daar weer goed toeven. Ook kunt u er terecht om een fijne bed & breakfast, camping of hotel te vinden.

Normaal geopend
De normale openingstijden zijn vanaf nu weer van kracht. U bent dus op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag welkom van 09.30 tot 16.00 uur. Donderdag van 09.30 tot 19.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur. Zondags gesloten. Kijk voor meer informatie ook op: www.visithellendoorn.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker