Afbeelding

Klussenier Martin Lindhout zoekt nieuwe collega-ondernemer

Algemeen

RIJSSEN - De Klussenier Martin Lindhout is een begrip in de omgeving Rijssen. Martin is in 2013 met zijn eigen klusbedrijf gestart. Hij staat klaar voor al uw grote en kleine verbouwingen in en rondom uw huis of bedrijf. Martin heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van het vertrouwde en sterke merk De Klussenier.

“Een bewuste en goede keuze want ik heb sinds mijn start nog nooit zonder werk gezeten. Ik kan het iedereen met twee rechterhanden en een gezond verstand aanraden om voor jezelf te beginnen als Klussenier”, vertelt Martin. “Sterker nog, ik zou niets liever willen dan nog een ‘collega’ Klussenier in Rijssen en omgeving. Nu moet ik teveel ‘nee’ verkopen aan potentiële klanten. En dat is zonde!”

Praktische zaken
“Vanaf mijn 16e ben ik werkzaam in de bouw. Toen mijn werkgever failliet ging, begon het bij mij te kriebelen. Ik wilde voor mezelf beginnen met een eigen klusbedrijf. Daarbij liep ik tegen een aantal praktische zaken aan. Zoals de behoefte aan een goed offertesysteem, efficiënt boekhouden en goede marketing. Ik kwam in contact met De Klussenier. Ik ontdekte dat zij me dat konden bieden om mij een veilig gevoel te geven om mijn eigen klusbedrijf te starten.”

Voor jezelf beginnen
“Voor mijn start als Klussenier ben ik een paar dagen mee gaan werken met een ervaren Klussenier en heb hem alles gevraagd wat ik wilde weten. Ik merkte in de gesprekken dat een Klussenier precies dat heeft wat ik nodig had. Zij kunnen leunen op een organisatie met een sterk merk en die hun goed adviseert in hun bedrijfsvoering. De wetenschap dat je een beroep kunt doen op je collega’s is ook een groot voordeel. Grotere projecten doe ik regelmatig samen met een collega Klussenier. Dat noem ik ‘De kracht van samen’.” Wil jij ook voor jezelf beginnen of heb je al je eigen klusbedrijf en wil je meer verdienen? Dan wil Martin jou graag als ‘collega’. Bel hem gerust om hierover te praten. Martin is bereikbaar op 06 41910737 of vast op 0548 789628 en via martinlindhout@klussenier.nl. Of kijk voor meer informatie op www.starteigenklusbedrijf.nl.

Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 7 uur geleden
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00