Afbeelding
Foto: Ellen Nieboer

Recht uit het hart: Ellen Nieboer

Algemeen

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Naar elk feestje nam ik mijn camera mee om herinneringen te maken voor de jarige. Ik word gelukkig van het vastleggen van dierbare momenten als waardevolle herinnering voor later.

Ik kan enorm genieten van mensen, zowel jong als oud. Fotograferen vertelt veel over jezelf, maar ook hoe je kijkt naar de persoon die voor je lens staat. Net die ene blik vastleggen of handen die elkaar vastpakken, zo gaaf om vast te leggen!

Ik krijg foto-opdrachten voor familieshoots en portretten, maar ook huwelijken, bedrijfsopdrachten en uitvaarten. Een heel mooi moment dat ik me nog goed kan herinneren is dat ik gevraagd werd door Marian Freriks. Ze wilde voor haar nieuwe site “vitaliteitscoaching” nieuwe foto’s. Marian ken ik al jaren en ik heb grote bewondering voor haar enthousiasme en tomeloze energie. Vroeg opstaan is echter geen hobby van haar en omdat we om half 6 hadden afgesproken bij de Regge, hebben we daar veel lol om gehad. Maar de foto van haar in de ochtendmist en opkomende zon, waar het enthousiasme vanaf spat, was het vroege opstaan meer dan waard! Dit soort genietmomenten zeggen mij veel. Volg je hart, je gevoel en wees (h)eerlijk jezelf!

Wil je mijn persoonlijke site zien, kijk op www.fotografieellennieboer.nl.

Volgende week: uit het hart van Hugo Hendriks

De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 14 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 22 uur geleden
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 16 mei, 08:10