Afbeelding
Foto: ZINiN Theater

ZINiN opent dit weekend weer haar deuren voor het publiek

Algemeen

NIJVERDAL - Vanaf zaterdag 5 juni kan ZINiN eindelijk weer haar deuren openen voor publiek. Met de bioscoop wordt ZINiN weer op gang gebracht. ZINiN is dan ook heel blij dat het vanaf 5 juni weer films kan gaan draaien.

Achter de schermen is men druk bezig geweest om de filmagenda weer goed te vullen en met films als ‘De Slag om De Schelde’, ‘Pieter Konijn op de vlucht’ en ‘Buurman & Buurman’ is dit goed gelukt. De agenda van de bioscoop is te vinden op www.zinin.com, waar men ook kaarten kan reserveren.

Openluchttheater open
Vanaf 30 juni worden de coronamaatregelen verder versoepeld en dit is goed nieuws voor het Openluchttheater Nijverdal. Op donderdag 1 juli komen de 3JS namelijk naar Nijverdal en zij trappen daarmee het zomerseizoen voor het openluchttheater af. Andere shows die op deze prachtige locatie staan geprogrammeerd zijn: Motel Westcoast (vrijdag 9 juli), Rob Scheepers en Thijs Kemperink (zaterdag 21 augustus) en Still Believe: Brood, Cuby en Sweet d’Buster (zaterdag 28 augustus). Voor deze shows zijn nu kaarten te reserveren via www.zinin.com. Helaas komen de versoepelingen voor de shows van ‘The Hillbilly Moonshiners’ (zaterdag 12 juni) en ‘The Wieners Play The Everly Brothers’ (zaterdag 26 juni) te laat en moeten deze shows verplaatst worden. Kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht van ZINiN.

Geen shows binnen
Aangezien het theaterseizoen inmiddels al ten einde is, zullen er in de zomerperiode geen theatershows te zien zijn in het ZINiN Theater binnen. Er staat inmiddels al wel weer een prachtig theaterprogramma klaar voor het nieuwe theaterseizoen. In september start ZINiN weer met de voorstellingen in het theater binnen. Ergens begin september maakt ZINiN de programmering bekend en zal de kaartverkoop starten.

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05