Afbeelding
Foto: Corine Ekkel

Recht uit het hart: Corine Ekkel

Algemeen

Het bos; ik kom er graag met mijn camera. Sinds 2019 is natuurfotografie mijn passie. Bos- en macrofotografie hebben mijn voorkeur.

Zodra ik door een bos fiets of loop, kijk ik altijd rond of het de moeite waard is om er terug te komen voor fotografie. Soms ga ik met een bepaald doel naar een bepaalde plek, maar rondstruinen in een onbekend bos kan ook verrassend zijn. Ik hou van het zachte ochtendlicht, dat geeft een fijne sfeer en lange schaduwen. En als er dan zon èn mist is, word ik extra blij want dan is er kans op zonneharpen. Maar die perfecte weersomstandigheden zijn er natuurlijk niet altijd. Dan is het de uitdaging er toch wat van te maken en de schoonheid te zien. En lukt het op fotografiegebied dan niet helemaal, dan heb ik in ieder geval genoten van de rust in de natuur. Vaak ga ik alleen op pad, we wonen in een prachtige omgeving. Soms spreek ik af met bevriende fotografen en ga ik naar nieuwe plekken. Onderstaande foto maakte ik in het Speulderbos op een magische ochtend. Toen ik de zonneharpen zag, maakte ik een vreugdesprongetje. Tevreden met de beelden ging ik naar huis maar dacht wel: de volgende keer zou het nog mooier zijn met wat overstekend wild…
Instagram: corine_fotografie, Facebook: Corine fotografie

Met de komst van het mooie weer en de versoepelingen gaat het buiten leven weer een rol spelen. Voorlopig was dit het laatste deel van “Recht uit het hart”. Wellicht dat de serie later nog een vervolg krijgt… We hopen dat u heeft genoten van de foto’s en de bijbehorende verhalen!

Veel liefs,
Inge Exoo

Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 2 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 4 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 8 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 20 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 22 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven 16 mei, 14:06
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54