Tweede editie van Muziek in de Tuin

HELLENDOORN - In navolging van de succesvolle eerste editie in 2019 is er op zondag 12 september een tweede editie van Muziek in de Tuin - Hellendoorn. Tijdens deze muzikale belevenis zal weer in vele particuliere tuinen muziek ten gehore worden gebracht door verschillende artiesten. De toegang is gratis.

Elke muzikale act verzorgt meerdere blokken. En het publiek heeft tussendoor de gelegenheid om van tuin te wisselen. De artiesten en gastheren/vrouwen werken vrijwillig mee aan dit muzikale festijn. Van klassiek tot Jazz & rock, van amateur tot beroepsmuzikant. Een mooi divers aanbod voor het publiek.

Pur sang
De enthousiaste werkgroep kijkt, net als vele bezoekers, tuineigenaren en muzikanten uit naar deze tweede editie. Muziekliefhebbers pur sang. De reacties voor beschikbare tuinen en artiesten verliepen snel en soepel. En de dorpsraad omarmt ook deze tweede editie van deze muzikale belevenis. Vanaf eind juni is op de website van Muziek In De Tuin - Hellendoorn, www.muziekindetuin-hellendoorn.nl, informatie over de artiesten, de tuinen, speelschema en locaties te vinden.

Meer berichten
 
Auto zoeker