Afbeelding

Tweede editie van Muziek in de Tuin

Algemeen

HELLENDOORN - In navolging van de succesvolle eerste editie in 2019 is er op zondag 12 september een tweede editie van Muziek in de Tuin - Hellendoorn. Tijdens deze muzikale belevenis zal weer in vele particuliere tuinen muziek ten gehore worden gebracht door verschillende artiesten. De toegang is gratis.

Elke muzikale act verzorgt meerdere blokken. En het publiek heeft tussendoor de gelegenheid om van tuin te wisselen. De artiesten en gastheren/vrouwen werken vrijwillig mee aan dit muzikale festijn. Van klassiek tot Jazz & rock, van amateur tot beroepsmuzikant. Een mooi divers aanbod voor het publiek.

Pur sang
De enthousiaste werkgroep kijkt, net als vele bezoekers, tuineigenaren en muzikanten uit naar deze tweede editie. Muziekliefhebbers pur sang. De reacties voor beschikbare tuinen en artiesten verliepen snel en soepel. En de dorpsraad omarmt ook deze tweede editie van deze muzikale belevenis. Vanaf eind juni is op de website van Muziek In De Tuin - Hellendoorn, www.muziekindetuin-hellendoorn.nl, informatie over de artiesten, de tuinen, speelschema en locaties te vinden.

Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 2 minuten geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 1 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 14 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 16 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 18 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 20 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 20 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 22 uur geleden