Afbeelding

Zomerchallenge bij Tennisclub Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Na een paar succesvolle edities van de zomer- en winterchallenges, komt Tennisclub Nijverdal (TCN) ook in de zomer van 2021 met een speciaal zomerabonnement. Vier maanden onbeperkt tennis op het prachtig gelegen tennispark achter de Wilgenweard. Naast vier maanden lidmaatschap biedt TCN de deelnemers ook drie clinics aan.

Tennis is een van de weinige sporten die ondanks het coronavirus nog met ruime mogelijkheid beoefend kan worden. Ideaal om tijdens het aankomende lekkere weer buiten te gaan sporten. Naar verwachting kunnen de kantine en het terras ook weer snel geopend worden, zodat deelnemers naast sportiviteit ook de gezelligheid binnen de club kunnen ervaren. Deelnemers die nog geen eigen tennisracket hebben kunnen kosteloos een racket lenen. Kosten voor deze vier maanden lidmaatschap (onbeperkt tennissen) inclusief drie clinics zijn 55 euro.

Vier maanden lid
Het Zomerchallenge abonnement 2021 bestaat uit onbeperkt tennissen in de maanden juni, juli, augustus en september. Het belooft een warme zomer te worden dus ideaal tennisweer. Via de ClubApp kan vanuit huis eenvoudig een baan gereserveerd worden zodat je zeker weet dat je kunt spelen als je naar het park komt. TCN wil deze periode ook verschillende evenementen organiseren om nog meer van de vereniging te kunnen laten zien.

Clinics
Alle deelnemers krijgen drie clinics aangeboden door tennistrainer Bertil Webbink. Tijdens deze clinics wordt de basistechniek aangeleerd en leer je andere deelnemers kennen waarmee je ook buiten de clinics om kunt gaan tennissen. Wie zijn slagvaardigheid nog verder wil ontwikkelen kan onder begeleiding van Bertil Webbink extra training volgen. Meer info hierover is te vinden op: www.tcnijverdal.nl/zomerchallenge21

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 10 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 11 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 18 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 22 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25