Afbeelding

Rust en bezinning centraal in de wekelijkse Stiltewandeling

Algemeen

NIJVERDAL - De Kleine Kapel in Nijverdal is een plek van stilte en ontmoeting. Elke woensdagmorgen om 07.00 uur vertrekt er een groepje wandelaars vanuit de Kleine Kapel voor een stiltewandeling.

Omdat dit zeer waarschijnlijk niet voor iedereen een geschikt tijdstip is, wordt er op de eerste maandagavond in juli en augustus ook een stiltewandeling georganiseerd. Met een tekst of een lied op weg, in stilte. Om over de woorden te mijmeren, te onderzoeken wat ze jou, op dit moment willen zeggen. Of gewoon op pad om in de stilte de natuur beter te kunnen zien, ruiken en horen. U loopt ongeveer anderhalf uur in een rustig tempo. Het gaat vooral om ‘lopen met aandacht’. Er is ook gelegenheid om een kortere route te lopen voor als je minder goed ter been bent.

Loop mee
Maandag 5 juli en/of maandag 2 augustus start men om 19.30 uur bij de Kleine Kapel aan de Noetselerweg bij nummer 55. Eventueel kunt u aansluiten bij het avondgebed (buiten, van 18.45 - 19.15 uur).Voor de wandeling krijgt u een tekst mee om in de stilte te overdenken. Het laatste stuk is er gelegenheid om in tweetallen uit te wisselen. Rond 21.15 uur sluit men buiten af met een kort bezinningsmoment en wat te drinken. Kosten: vrijwillige bijdrage. Opgeven mag bij info@kleinekapelnoetsele.nl, maar ook zonder opgave bent u van harte welkom.

Afbeelding
Examenleerlingen CSG Reggesteyn exposeren 1 uur geleden
Afbeelding
SVVN strijdt, maar verliest van Enter Vooruit 2 uur geleden
Afbeelding
75 rijders aan de start bij jaarlijkse Autocross Daarle 5 uur geleden
Afbeelding
Eerste prijzen voor Hertruiters Nické en Sophie 7 uur geleden
Afbeelding
Orgelconcert van Albèrt Driessen 11 apr, 07:58
Afbeelding
Marlenaren beslissen mee: buurtvisie in zicht 10 apr, 18:07
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Met Mooi Meegenomen naar de Zandsculpturen 10 apr, 12:04