Afbeelding

De Zweef en v.v. Hellendoorn houden paastoernooi voor jongste jeugd

Algemeen

HELLENDOORN -  De Zweef en v.v. Hellendoorn houden zaterdag 15 april het paastoernooi op sportpark De Voordam in Hellendoorn. Dit begint om 9.30 uur en duurt tot 10.30 uur. Iedereen is van harte welkom om het jongste voetbaltalent van de gemeente Hellendoorn aan het werk te zien.

Iedere zaterdagochtend organiseren De Zweef en v.v. Hellendoorn voor hun jongste jeugd de F-League. Jongens en meisjes tussen de 4 en 6 jaar spelen bij hun eigen vereniging 4 tegen 4 wedstrijdjes en oefenen op het dribbelen, passen, passeren en schieten. In 2015 werden de handen ineengeslagen voor een onderling toernooi. Inmiddels hebben er twee zeer geslaagde edities plaatsgevonden welke ook dit jaar een vervolg zullen krijgen, en wel op zaterdag 15 april. Die dag organiseren De Zweef en v.v. Hellendoorn de derde editie van het F-League paastoernooi. Tijdens dit toernooi worden er ook weer diverse oefeningen gedaan met als hoogtepunt een officieel 4 tegen 4 toernooi.

De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 13 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 21 uur geleden
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal gisteren
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 16 mei, 08:10