Dierenambulance Twente krijgt kwaliteitskeurmerk

Algemeen

Dierenambulance Twente van de Dierenbescherming heeft het Keurmerk Diervervoer van de Stichting Dierkeur gekregen. Met dit keurmerk laat de Dierenambulance Twente zien dat zij aan strikte kwaliteitseisen voldoet en dat er professioneel wordt gewerkt.

NIJVERDAL - Dierenambulance Twente zorgt met zo’n 75 vrijwilligers voor het redden en vervoeren van zieke en gewonde dieren in de gemeenten Oldenzaal, Dinkelland, Losser, Hengelo, Borne, Rijssen, Holten, Hellendoorn en Nijverdal.

Omdat zich in ons land verschillende organisaties bezighouden met het vervoer van zieke en gewonde dieren, is het Keurmerk Diervervoer geïntroduceerd. Dit Keurmerk is een maatstaf van betrouwbaarheid en professionaliteit en geeft aan dat dierenwelzijn voorop staan. Dit is belangrijk voor de dierenambulance zelf, maar vooral ook voor de gemeenten waarvoor de Dierenambulance Twente rijdt, als ook voor de politie en voor het meldpunt 144 red-een-dier.

De medewerkers van de Dierenambulance Twente zijn beretrots dat ze het Keurmerk hebben gekregen. De dierenambulance is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar.

Er is nog behoefte aan vrijwillige chauffeurs. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op www.dierenbescherming.nl of mailen naar dierenambulancetwente@ziggo.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17