Open dag bij HOi

Algemeen

NIJVERDAL - De lokale publieke omroep HOi wil haar activiteiten uitbreiden en is daarom dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Belangstellenden kunnen tijden de open dag op zaterdag 26 november tussen 14.00 en 17.00 uur terecht in de studio van HOi aan de Koninginnestraat 20 in Nijverdal.

Volgens directeur Bertus Bannink blijkt uit een recent kijk- en luisteronderzoek dat inwoners van de gemeente Hellendoorn nóg meer lokaal nieuw van HOi willen horen en zien. “We zoeken nieuwe mensen voor uiteenlopende functies”, zegt Bannink. “Dat varieert van cameramensen tot beeldtechnici en programmapresentatoren en van redactiemedewerkers tot editors en nieuwslezeressen. Ervaring is beslist niet nodig, wij zorgen voor een goede begeleiding binnen een leuk en gezellig team”, aldus de omroepdirecteur.

Afweging en keuzes maken
Tijdens de open dag wordt een blik achter de schermen gegeven. “We laten mensen dan zien en horen hoe we onze programma’s maken en welke rol ze eventueel bij ons kunnen vervullen”, aldus Bannink. De directeur benadrukt dat de bezoekers niet gelijk ja tegen HOi hoeven te zeggen. “Laat ze maar eerst eens kijken hoe het er bij ons aan toe gaat, want pas daarna kunnen mensen een goede afweging en een keuze maken.”

Op www.hoimedia.com is te zien om welke vrijwilligers-vacatures het gaat. Mensen die verhinderd zijn om naar de open dag te komen, maar wel belangstelling hebben, kunnen hun gegevens op de site achter laten.

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 6 uur geleden
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 12 uur geleden
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07