Afbeelding

Doe Maar headliner Dauwpop 2017

Algemeen

HELLENDOORN - De 23e editie van Dauwpop verwelkomt de legendarische band Doe Maar als headliner. Naast Doe Maar zijn ook Di-rect, Broederliefde, Sevn Alias, Mozes And The Firstborn, Canshaker Pi, The Grand East, Young Gun Silver Fox, Bökkers en Kraantje Pappie bevestigd. Hiermee zijn de eerste van 40 artiesten bekend gemaakt. Dauwpop vindt in 2017 plaats op Hemelvaartsdag: donderdag 25 mei.

Doe Maar kwam dit jaar weer bijeen voor een drietal shows in Ziggo Dome en speelde ook op Pinkpop. Komend jaar zal de band dus Dauwpop headlinen. Met klassiekers als Is Dit Alles, De Bom, 32 jaar (Sinds 1 Dag Of 2) en Nederwiet is Doe Maar onmiskenbaar één van de grootste Nederlandse bands allertijden.

Voor de liefhebbers van gitaarmuziek is er op Dauwpop weer genoeg te zien: Di-rect, Mozes And The Firstborn, Canshaker Pi, The Grand East, Young Gun Silver Fox en Bökkers zijn bevestigd.

De razendsnelle opmars en ongekende populariteit van hiphop zorgen ervoor dat acts als Broederliefde, Sevn Alias en Kraantje Pappie alle clubs en festivals helemaal op de kop zetten.

De komende periode zal de rest van de line-up bekendgemaakt gaan worden.

Afgelopen twee jaar was Dauwpop op voorhand uitverkocht. De voorverkoop voor Dauwpop 2017 is al gestart, tickets zijn te koop via www.dauwpop.nl/tickets. Tickets kosten €49, een kinderticket €12,50, parkeerticket €7 en een campingticket €15 (ticketprijzen zijn excl. servicekosten),

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11