Appelverkoop bij De Schoof in Daarlerveen

Algemeen

Protestantse Gemeente De Schoof in Daarlerveen zal op dinsdag 3 oktober weer een grote appelverkoop houden.

Daarlerveen - Herfst en appels: ze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Vanuit een centraal punt zullen vrijwilligers tussen 18.00 uur en 21.00 uur Daarlerveen weer voorzien van lekkere verse Elstarappels. Ze komen huis-aan-huis in het gehele postcode gebied van Daarlerveen. Ten zuiden van Daarlerveen gaan ze tot de Westerveenweg en tot en met de Stouweweg.

Naast de 325 zakken die De Schoof jaarlijks in Daarlerveen verkoopt, kunnen mensen ook alvast familie, vrienden, collega’s buiten Daarlerveen vragen om ook appels te kopen. Een formulier voor de extra bestellingen buiten Daarlerveen staat op www.pgdeschoof.nl (onder actueel/centrale agenda). Wie minimaal tien zakken appels verkoopt in de grote voorverkoop, ontvangt een oorkonde met daarop de oude hervormde kapel en gereformeerde kerk. Wie de meeste zakken appels verkoopt in de grote voorverkoop, krijgt een beker met daarop het logo van De Schoof. Op www.pgdeschoof.nl staan de voorwaarden en waar het formulier tot en met 1 oktober kan worden ingeleverd.

Israëlzondag

Overigens is het iedere eerste zondag van oktober in De Schoof Israëlzondag. Het belooft op zondag 1 oktober een feestelijke dienst te worden. Aanvang: 9.30 uur.

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07