Afbeelding

Voorjaarsvakantie bij ZINema

Algemeen

NIJVERDAL - De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur en ZINema Nijverdal is weer volop geopend tijdens deze vakantie en er draaien verschillende, fantastische films. Voor de kleintjes ie er de film ‘Masha en de Beer’. Voor de wat oudere kinderen is ‘De LEGO Batman film’ zeer geschikt, maar ook ‘Storm, Letters van Vuur’ is een absolute aanrader. Voor de volwassenen wordt ‘Fify Shades Darker’ vertoond, de legendarische opvolger van ‘Fifty Shades of Grey’.

Masha en de Beer
Masha en de Beer komen naar de bioscoop! Het jonge meisje Masha wat niet stil kan zitten en de goedgeluimde beer die op zijn rust is gesteld, beleven nieuwe avonturen op het grote doek. Het perfecte uitje voor de allerkleinsten die dagelijks genieten van de populaire familieserie op Z@pp!

De LEGO Batman film
In de geest van de zorgeloze pret die De LEGO® Film tot een wereldwijd fenomeen maakte, speelt de zelfbenoemde leider van dat gezelschap – LEGO® Batman – nu de hoofdrol in zijn eigen bioscoopavontuur.

Na een opeenstapeling van misverstanden denken Alvin, Simon en Theodore dat Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk zal vragen in New York en de jongens zal ‘dumpen’. Ze hebben drie dagen de tijd om het aanzoek te dwarsbomen, zodat ze Dave niet kwijtraken én niet worden opgezadeld met een verschrikkelijke stiefbroer. Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City, en als Batman de stad wil redden uit de handen van de Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman zal dit keer moeten proberen samen te werken met anderen, en misschien, heel misschien, zal Batman het dit keer leren om meer relaxed te zijn

Storm, Letters van Vuur
Wat als je er opeens alleen voor staat en iedereen je vijand kan zijn? De 12-jarige Storm (Davy Gomez) raakt in een spannend avontuur verzeild als zijn vader Klaas (Yorick van Wageningen) een nieuwe klus aanneemt. Hij drukt in het geheim verboden teksten in zijn drukkerij. Storms moeder (Angela Schijf) vindt dit maar niks, omdat het gevaarlijk is om een andere mening te hebben. Het veilige leventje van Storm komt op zijn kop te staan als Klaas op heterdaad wordt betrapt. Storm vlucht net op tijd weg met de originele briefletters en wordt het middelpunt van een klopjacht. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek als hij Marieke (Juna de Leeuw) ontmoet, een meisje dat in de ondergrondse tunnels van de stad woont. In een race tegen de klok probeert Storm zijn vader te redden van de brandstapel. Maar wie kan hij nog vertrouwen? Wat begint als een angstige vlucht, wordt een dappere strijd voor vrijheid.

Fifty Shades of Grey
Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in de nieuwe spraakmakende film Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de best selling boekenreeks van E. L. James. Christian (Jamie Dornan) en Anastasia (Dakota Johnson) lijken verenigd te zijn na hun ruzie op het einde van de vorige film, maar deel twee gooit roet in het eten. Er komt een stalker voor Christian op de proppen (Bella Heathcote), de oudere ex Mrs. Robinson (Kim Basinger) speelt een prominente rol en Ana moet afrekenen met een handtastelijke baas (Eric Johnson). Fifty Shades Darker is geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E L James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.

De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie gisteren
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 16 mei, 08:10