Snoeihout inleveren voor paasvuur in Hellendoorn

Algemeen

De bouw van de Hellendoornse poasboaken in het Reggedal achter de ijsfabriek start op donderdag 29 maart. Snoeihout kan worden aangeleverd op donderdag en vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur. Zaterdag kan dat nog tot uiterlijk 12.00 uur.

Hellendoorn - Het snoeihout mag niet dikker zijn dan 12 centimeter. Het paasvuur is met de auto te bereiken via de Schuilenburgerweg en de nieuwe rondweg, de Haersingel. Borden wijzen de weg.

Eerste Paasdag 1 april wordt het paasvuur om 20.30 uur aangestoken door Henk Vrugteveen. Henk heeft zich jarenlang ingezet voor de gemeenschap, onder meer als promotor van het oude ambacht van het dorsen en als lid van de onderhoudsploeg van Erve Hofman.

Ook dit jaar wordt er gecollecteerd om de steeds oplopende kosten van het paasvuur bouwen en opruimen te bestrijden. Dus neem uw portemonnee mee!

Het paasvuur op de prachtige locatie aan de Regge is bereikbaar vanaf de fietspaden bij de Kasteelstraat en de Reggeweg, en vanaf Marle en Hulsen via de fietsbrug over de Regge.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 11 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11