Nieuwjaarsconcert KSW met Cottonville Bigband

Algemeen

Nijverdal - Al sinds de jaren ‘80 van de vorige eeuw organiseert de Vriendenkring van Muziekvereniging KSW koffieconcerten. Ook in 2019 wordt deze reeks voortgezet. Op zondag 20 januari zal de Cottonville Bigband het eerste concert voor zijn rekening nemen. Deze 20-koppige band, met zangeres Charlotte, bestaat dit jaar 10 jaar. Bijzonder is dat het voor een deel bestaat uit muzikanten van de KSW en Advendo, maar ook muzikanten uit de omgeving van gemeente Hellendoorn. Er is weer driftig gerepeteerd op nieuw repertoire maar ook de oude vertrouwde stukken zullen niet ontbreken. Er komen werken voorbij van Stevie Wonder, Glenn Miller, Burt Bacharach, Billy May, maar ook laten ze werk van Egbert van Groningen horen deze ochtend.

Koffie en gezelligheid
Het koffieconcert begint om 11.30 uur in d’ Oale Bleeke aan de PC Stamstraat 19 te Nijverdal. De entree is gratis en natuurlijk staat de koffie klaar. Het belooft weer een gezellige ochtend te worden waar ze u graag zien. Wilt u ook lid worden van de KSW Vriendenkring? Dat kan. Aanmelden kan via secretariaat@kswmuziek.nl.

www.kswmuziek.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17