Eurol sponsor van winnaar Dakar

Algemeen

Nijverdal/Dakar - Eurol kijkt terug op de meest succesvolle editie van de Dakar rally in de laatste jaren. Het Nijverdalse smeermiddelenmerk is als hoofdsponsor verbonden aan het winnende Toyota GAZOO Racing team.

Rallycoureur Nasser Al-Attiyah en navigator Mathieu Baumel bezorgden Toyota en Eurol de eerste overwinning in de Dakar rally. “Wij zijn trots dat we als smeermiddelpartner bij deze overwinning betrokken te zijn. Dit beeld gaat de hele wereld over en versterkt onze internationale merkbekendheid,” reageert Dennis Marsman, Marketing Manager bij Eurol.

Historische zege
Glyn Hall, directeur van Toyota GAZOO Racing: “We zijn blij met Eurol als hoofdsponsor van het team. Eurol staat evenals Toyota voor kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en de passie voor prestatie.” Toyota schrijft historie met deze zege. Al tijdens de eerste editie van de Dakar rally in 1979 stond Toyota aan de start en nooit pakte het Japanse merk de zege in het algemeen klassement.

Over Eurol
Eurol is de enige Nederlandse, onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen en actief in meer dan 75 landen. Het gebruik van Eurol producten in de motor- en autosport, waaronder de Dakar rally, is het bewijs voor de kwaliteit.

!
Afbeelding
De perfecte job: achtbaantester voor Nederlandse pretparken 16 aug, 10:28
Afbeelding
IVN-avondwandeling over de bloeiende heide 15 aug, 12:41
Afbeelding
Volg de workshop Heatpress bij ZINiN: creatief met recyclen! 15 aug, 12:40
Afbeelding
Laat jij je inspireren door Only? 14 aug, 10:21
Afbeelding
GGD: zelftest en thuis blijven bij corona-klachten 13 aug, 15:45
Afbeelding
Erwin Nyhoff en Thijs Kemperink in het Openluchttheater Nijverdal 13 aug, 14:26
Afbeelding
‘Zit Almelo achter de geraniums?’ 13 aug, 14:12
Afbeelding
Energieloket helpt met advies 13 aug, 13:50