Carnaval terug in Nijverdal

Algemeen

Nijverdal - Carnavalsvereniging de Gagelkealtjes houdt op vrijdag 1 maart weer het kindercarnaval in de kantine van RKSV De Zweef aan de Koersendijk. In de afgelopen jaren is een mooi begin gemaakt het carnaval in Nijverdal nieuw leven in te blazen door ook de jeugd enthousiast te krijgen voor dit fantastische feest. Onder leiding van Prins Marcel de 1e en zijn adjudant Eric worden dit jaar op vrijdagmorgen wederom basisscholen de Wingerd, de Triangel en de Rietslenke in Nijverdal en de St. Sebastianusschool in Hellendoorn bezocht. ‘s Middags gaat het feest vanaf 14.30 uur door in de kantine bij R.K.S.V. de Zweef.

Carnavalsmuziek, confetti en wat dozen schmink zijn de ingrediënten van wat hopelijk bijdraagt tot een fantastische middag. Bovendien zal er een optreden van de dansmariekes van C.V. de Sukkewottels uit Haarle zijn, en zal DJ Herman Kanon de beste carnavalsplaten ten gehore brengen. Na het kindercarnaval op vrijdagmiddag is het vrijdagavond de beurt aan de volwassenen om zich van hun beste kant te laten zien. Mede door de muzikale begeleiding van de Trotwaarband en een bezoek van diverse carnavalsverenigingen uit de regio hopen wij op een volle bak! DJ Herman Kanon staat wederom klaar om carnavalskrakers en andere verzoekjes te draaien.
Het kindercarnaval begint vrijdagmiddag om 14.30 uur en zal tot 17.00 duren. ‘s Avonds zullen de festiviteiten om 20.30 uur beginnen en om 01.00 eindigen. De entree is gratis!

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17